Menu Sluiten

Oplossing Brandcompartimentering Gebouw

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over oplossing brandcompartimentering gebouw kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Er zijn meerdere leveranciers op de markt die oplossingen aanbieden voor de brandcompartimentering van een gebouw.

Brandbeveiliging | Brandwerende Poorten | Brandbeveilging | Brandveiligheid | Cleanroom | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossing brandcompartimentering gebouw

over ons realisaties team jobs contact brandwerende afdichtingen stalen branddeuren spuitmortel brandwerende verf brandwerende omkastingen brandwerende schermen en brandpoorten voor brandcompartimentering tunneldeuren hcm deuren brandwerende schermen en brandpoorten voor brandcompartimentering om de vereiste brandcompartimentering van grote openingen in industrile of andere gebouwen te realiseren bieden wij een compleet gamma aan van brandwerende schermen en brandpoorten roldeuren schuifdeuren sectionaalpoorten en hefpoorten oplossing brandcompartimentering gebouw binnen ieders budget Deze kunnen gekoppeld worden aan de bestaande brandcentrale. Brandschermen en brandpoorten voor elke situatie voor elke situatie garanderen wij een oplossing op maat met de gepaste brandschermen en poorten. We plaatsen deze brandschermen en poorten inclusief de lokale bedieningskast. De aansluiting van de schermen of poorten is ten laste van de klant. ook onderhoudscontract mogelijk voor het verzekeren van de brandveiligheid in een gebouw is .

ga naar inhoud zoeken naar home over buyse projecten brandtechnische werken brandwerende binnendeuren brandwerende wanden en plafonds brandwerende doorvoeren bb kantoorinrichting en handelsruimte residentieel overheidsopdrachten vacatures nieuws contact projectenwebrandt projecten bb kantoorinrichting en handelsruimte residentieel overheidsopdrachten brandtechnische werken bb kantoorinrichting en handelsruimte maak van uw kantoor een gezellige werkplek een kantooromgeving is continu in beweging Onze suggestie over oplossing brandcompartimentering gebouw Buyse biedt oplossingen om werkplekken vergader en andere werkruimtes voor te bereidenop de groei van uw onderneming ontdek meer residentieel verbouwings en of herinrichtingswerken aan woning of appartement wij nemen het totaalproject op ons bovendien kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding door ons team zodat u slechts n aanspreekpunt nodig hebt ontdek meer overheidsopdrachten uitvoeren van werken voor de overheid over.

Interesse in Oplossing brandcompartimentering gebouw

meyvaert fire security experts in fire amp security meyvaert museum onze organisatie team nieuws amp events careers contact nl fr en fire protection security expertise onze aanpak projecten menu all categories eventspressprojectenvacatures a all time onze veiligheidsoplossingen voor juweliers rolex brussel zocht naar een oplossing voor zowel dag als nachtbeveiliging. Meyvaert zorgde voor een oplossing op maat voor deze juwelier. Lees meer onze veiligheidsoplossingen voor banken meyvaert heeft jarenlang ervaring in het bouwkundig beveiligen van banken. Lees meer eribel schrijnwerk in nieuw plopsa hotel het plopsa hotel in de panne opent binnenkort haar deuren. Dit nieuwe hotel combineert belle eacutepoque met de wereld van theater en studio figuren. Lees meer onze veiligheidsoplossingen voor politiekantoren de politie van waregem verhuisde .