Menu Sluiten

Brandwerende Poort Conveyor Afsluiting

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over brandwerende poort conveyor afsluiting kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Een poort die brandwerend is met een conveyor afsluiting valt onder de noemer van brandwerende specials.

Portes battantes | Brandwerende Poorten | Brandbeveilging | Cleanroom | Brandbeveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende poort conveyor afsluiting

nl nl fr en home nieuws oplossingen industrile ontstoffing rook en warmte afvoer industrile mengtechnieken bedrijf historiek missie visie troeven groepsstructuur vacatures contact home oplossingen rook en brandwerende poort conveyor afsluiting bestellen warmte afvoer compartimentering rook en warmte afvoer compartimentering lybover fire keller benelux is gespecialiseerd in de installatie van systemen voor rook ndash en warmte compartimentering rwc brandwerende poorten en de installatie en ontwerp van rook en warmte afvoer rwa in alle gebouwen en ondergrondse parkings. Een rook en warmte afvoersysteem zorgt voor de afvoersystemen van hete rookgassen die vrijkomen bij een brand. Deze worden berekend volgens de bestaande belgische en europese normeringen bekijk ons scala van brandwerende poort conveyor afsluiting Er wordt rekening gehouden met de brandlast toelaatbare temperatuur .

.

Gegevens over Brandwerende poort conveyor afsluiting

.