Menu Sluiten

Brandwerende Poorten Met Automatische Sturing

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over brandwerende poorten met automatische sturing kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Poorten met automatische sturing kunnen brandwerend zijn en bijdragen tot een verhoogde brandweerstand. Vaak zijn dit brandwerende sectionaal poorten.

Portes battantes | Brandbeveiliging | Brandveiligheid | Brandbeveilging | Brandwerende Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende poorten met automatische sturing

home poorten sectionaalpoorten snelsluitpoorten automatisatie rolluiken brandrolluiken voorzetrolluiken zonwering amp screens zonnetenten privacy policy contact plaatsing van brandwerende rolluiken in belgi contacteer ons de expert in brandrolluiken te antwerpen wij van casallco in antwerpen zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van brandwerende rolluiken in belgi. Onze brandrolluiken dragen bij aan de brandveiligheid en zijn onder andere geschikt voor commercile en industrile gebouwen musea ziekenhuizen en overheidsgebouwen brandwerende poorten met automatische sturing grote maten De brandrolluiken die wij plaatsen zijn onder andere terug te vinden in de luchthavens van zaventem en parijs in wijnegem shop eat enjoy in de keuken van de nederlandse ambassade bij bedrijve.

producten terug brandwerende sectionaalpoorten brandwerende deuren brandwerende specials inbraakwerende poort safe lock geluidswerende poort db geluidswerende poort db brandwerende poort met vloeistofbarrire brandwerende buitenpoort atex over ons realisaties service nieuws terug social media nieuwsberichten vacatures downloads contact nl fr en de it es brandwerende sectionaalpoorten brandwerende sectionaalpoorten brandwerende sectionaalpoorten brandweerstand en ei ei ew . Nbn . benor atg en wat te verwachten van een brandwerende sectionaalpoort van winlock dubbelzijdig getest zonder irrigatie automatische sturing wipo . Extreem robuust onze brandwerende sectionaalpoorten zijn le.

Feiten over Brandwerende poorten met automatische sturing

.