Menu Sluiten

Brandwerende Deuren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over brandwerende deuren kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Brandwerende deuren zijn bestand tegen vuur, brand en warmte en worden meestal op maat gemaakt.

Brandveiligheid | Brandbeveilging | Brandbeveiliging | Brandwerende Poorten | Cleanroom | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende deuren

producten terug brandwerende sectionaalpoorten brandwerende deuren brandwerende specials inbraakwerende poort safe lock geluidswerende poort db geluidswerende poort db brandwerende poort met vloeistofbarrire brandwerende buitenpoort atex over ons realisaties service nieuws terug social media nieuwsberichten vacatures downloads contact nl fr en de it es brandwerende deuren brandwerende deuren brandwerende deuren optimaliseren de brandveiligheid van een gebouw. De brandwerende deuren van winlock worden op maat gemaakt naargelang de wensen en behoeften van de klant brandwerende deuren zijn zeer gewaardeerd Ook de afwerking toebehoren en de sloten kunnen bij winlock worden gekozen volgens de specifieke behoeften van de eindgebruiker. Metal de basis van elke winlockdeur het bijzondere van het metal concept is zi.

home producten sectionaalpoorten sectionaalpoort residentieel industriele sectionaalpoort sectionaalpoort sprint brandwerende sectionaalpoorten brandwerende afsluitingen brandwerende roldeuren brandwerende sectionaalpoorten brandwerende schuifdeuren parkeersystemen slagbomen handbediende slagbomen industriele rolluiken rolpoorten brandwerende roldeuren rolhekken schaarhekken inspiratie shop jobs contact voorkom uitzaaiende brand met onze brandwerende schuifdeuren brandwerende schuifdeuren sgs brandwerende schuifdeuren brandwerende schuifdeuren bieden een uitstekende oplossing voor situaties waar een hoge brandweerstand wordt geist in combinatie met een specifieke uitvoering gebaseerd op de wensen van de eindgebruiker. De maximale brandweerstan.

Mededeling over Brandwerende deuren

over porta nova onze aanpak showroom jobs home binnendeuren projecten realisaties contact offerte over porta nova onze aanpak showroom jobs porta nova infoportanova.be stadsheide hasselt be deuren met een brandweerstand van of minuten slaap op beide oren met de brandwerende deuren van porta nova. Onze branddeuren voldoen aan de strengste normen en worden zorgvuldig geplaatst door gecertificeerde vakmensen. Brandwerende deuren redden levens een goede brandveiligheid begint tijdens de ontwerpfase. Door het gebouw op te delen in kleinere brandcompartimenten zal het vuur zich minder snel verspreiden. Hierdoor is de brand makkelijker te bestrijden en heeft men extra tijd voor de evacuatie bekijk ons aanbod van brandwerende deuren Brandwerende deuren maken een belangrijk deel uit van deze compartimentering. Omdat hun brandweerstand minimaal gelijk is aan die van de wanden en vloeren vormen ze geen zwakke plek. Een branddeur voor elk project brandwerende deuren vind je overal. Niet alleen in de utiliteitsbouw fabrieken kantoren scholen ziekenhuizen maar ook in de woningbouw. Dat komt.