Menu Sluiten

Leverancier Stalen Beglaasde Branddeur

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over leverancier stalen beglaasde branddeur kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Voor een stalen beglaasde branddeur bestaan er meerdere leveranciers die je waardevol advies kunnen geven.

Brandbeveiliging | Portes battantes | Brandveiligheid | Cleanroom | Brandbeveilging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leverancier stalen beglaasde branddeur

infobrabuspoorten.be industrie poorten brandwerende poorten industrile kantelpoorten industrile sectionale poorten industrile snelrolpoorten schuifpoort snelrolpoort toebehoren toepassing poorten met hout beklede sectionaalpoorten stalen sectionaalpoorten sectionale garagepoorten sectionaalpoorten met glaselementen verticaal geprofileerde sectionaalpoorten klassieke kantelpoorten met hout beklede kantelpoorten docklevellers en dockshelters automatisatie zonwering solar producten rolluiken screens service en herstellingen depannages jaarlijks onderhoud contact select page brandwerende poorten home brandwerende poorten door brandwerende poorten te laten plaatsen van brabus neemt u preventieve maatregelen leverancier stalen beglaasde branddeur zorgt voor een snelle ROI om de schade bij een br.

de belgische bouwdocumentatie de belgische bouwdocumentatie la documentation belge de la construction bestekservice service c.d.ch zoek nieuws bedrijven productgroepen nieuwsbrief productengamma metacon branddeuren volledig vernieuwd overig nieuws abonneren op nieuwsbrief okt de branddeuren in het assortiment van metacon zijn dan ook allen tweezijdig getest conform en en geclassificeerd conform en . Zo worden ook de brandwerende overheaddeuren ohd eco ei ew nu geproduceerd en geleverd conform de en . Een actueel overzicht van onze brandwerende rolschermen roldeuren overheaddeuren en schuifdeuren welke geheel ce gemarkeerd conform en geleverd kunnen worden is te vinden op de website www.metacon.

Sterke info over Leverancier stalen beglaasde branddeur

ondek hier onze eindejaarsactie voor de gepantserde deuren sentry de quotsentryquot deuren met hoge veiligheidsfactor zijn uitgerust met een cilinderslot en hoge veiligheidscilinders. De stalen deurkern met dubbele staalbeplating interne stalen verstevigingprofielen en dievenklauwen geeft de afdoende zekerheid voor de weerstand tegen inbraak. Ze zijn uitgerust met alle nodige veiligheidsonderdelen en worden opgehangen in hun stalen deurkozijnen Het scala van leverancier stalen beglaasde branddeur De deuren zijn beschikbaar met of zonder dienstslot en of sleuteltransponder dcode. Voor de inbraakweerstand voldoen ze aan de europese normen en en voor de b.v.v.o. Beantwoorden ze aan ctk .. Hun hoge akoestische isolatiewaarde db verzekert u een uitstekend comfort. Openduwende deur in optie opentrekkende deur inbraakweerstand klasse en akoestische isolatie db sluitpunten veiligheidsgarnituur dierre design veiligheidscilinder evva ks cilindersleutels slot deurgarnituur soepele pvc joints blokkeerstang voor de vergrendeling bovenaan haaksluitpunt devi.