Menu Sluiten

Brandwerende Binnendeur Kopen

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over brandwerende binnendeur kopen kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Het kopen van een brandwerende binnendeur kan aangewezen zijn in een industriele omgeving.

Brandbeveilging | Cleanroom | Brandwerende Poorten | Brandbeveiliging | Portes battantes | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende binnendeur kopen

home schrijnwerkerij binnendeuren gepantserde amp brandwerende deuren appartementsdeuren ramen amp buitendeuren rolluiken contact gepantserde en brandwerende deuren u kunt bij hs uit ekeren bij antwerpen terecht voor de aankoop van brandwerende en gepantserde deuren voor zowel binnen als buiten. De deuren zijn verkrijgbaar in allerhande materialen en kleursamenstellingen waardoor al uw wensen ingevuld kunnen worden brandwerende binnendeur kopen is gewoon uw perfecte keuze Zijn uw plannen nog vaag dan geven wij ze mee vorm onderdelen van brandwerende en gepantserde deuren gepantserde brandwerende deur sluitpunten aan de kant van de scharnieren mobiele sluitingspunten en dagschoot in verbinding met de slotkast de rf is uitgerust met een slotkast met cilinderslot in certificaat dat de veiligheid garandeert tegen inbraak. Het kader van de deur is in staalplaat van mm dikte om de robuustheid te vergroten. De stilte wordt gegarandeerd door scharnieren met kogellagers die met een zachte beweging openen en sluiten. Volledig rubberen afdichtingsstrip ndash tochtband bronzen of ko.

home u verkoopt of verhuurt waardebepaling hou me op de hoogte laatste nieuwe panden realisaties onze kantoren contact maak uw keuze home u verkoopt of verhuurt waardebepaling hou me op de hoogte laatste nieuwe panden realisaties onze kantoren contact te koop te huur nieuwbouw zoek op type te koop te huur nieuwbouw nieuw huis te schoten dit opbrengsteigendom is gelegen op een hoekperceel in een rustige woonomgeving nabij schotenhof en op km van het centrum van schoten winkels horeca etc. Het opbrengsteigendom bestaat uit appartementen uit een geheel van appartementen gelegen op de gelijkvloerse e e verdieping. Ieder appartement heeft een brutooppervlakte van m en is ingedeeld als volgt hal met aansluiting voor wasmachine leefruimte met veel lichtinval open keuken ingericht met spoeltafel elektrische kookplaat dampkap en ijskast verder n ruime slaapkamer m badkamer met wastafel toilet en douche en een bergplaats in de ondergrondse kelderverdieping. De appartem.

Meer info over Brandwerende binnendeur kopen

de slotenmaker brugge torhout tielt roeselare kortrijk ieper bel elke dag bereikbaar tussen u en u menu cyp de slotenmaker sleutels sloten sluitplan deuren inbraakbeveiliging kluizen contact cyp de slotenmaker sleutels sleutel bijmaken sleutel afgebroken sleutel verloren sleutels gestolen sloten slot openen slot herstellen slot vervangen slot plaatsen sluitplan deuren deur openmaken deur beveiligen deur herstellen deurpomp inbraakbeveiliging kluizen kluis openmaken kluis herstellen verkoop kluizen contact op zoek naar een ervaren slotenmaker bel onze troeven beschikbaar snelle interventie ervaren vakman gunstige prijzen ook op feestdagen deuren cyp de slotenmaker heeft meer dan jaar ervaring in het openen plaatsen herstellen en beveiligen van deuren. Zowel gewone binnendeuren als glasdeuren sasdeuren veiligheidsdeuren brandwerende deuren en gepantserde deuren Het voorruitzicht van brandwerende binnendeur kopen Cyp de slotenmake.