Menu Sluiten

Geluiddichte Poort Gebouw

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Industriële brandwerende poorten en deuren

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Onze Producten

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt. Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Meer over Winlock

25362152536215

Meer info

tags: Brandcompartimentering – Brandwerende Deuren – Brandwerende Poort Met Vloeistofbarrière – Brandwerende Poorten – Brandwerende Sectionaalpoort Grote Doorgang – 

Wenst u meer info over geluiddichte poort gebouw kijk dan vlug op https://www.winlockfiredoors.com/ | Een gebouw met een geluiddichte poort heeft meestal een akoestische sectionaalpoort.

Brandbeveiliging | Brandwerende Poorten | Cleanroom | Brandbeveilging | Portes battantes | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geluiddichte poort gebouw

home poorten sectionaalpoorten snelsluitpoorten automatisatie rolluiken brandrolluiken voorzetrolluiken zonwering amp screens zonnetenten privacy policy contact plaatsing van brandwerende rolluiken in belgi contacteer ons de expert in brandrolluiken te antwerpen wij van casallco in antwerpen zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van brandwerende rolluiken in belgi. Onze brandrolluiken dragen bij aan de brandveiligheid en zijn onder andere geschikt voor commercile en industrile gebouwen musea ziekenhuizen en overheidsgebouwen. De brandrolluiken die wij plaatsen zijn onder andere terug te vinden in de luchthavens van zaventem en parijs in wijnegem shop eat enjoy in de keuken van de nederlandse ambassade bij bedrijven als cocacola en in het louvre van parijs geluiddichte poort gebouw specialisatie Fireshield rf rolluiken voor brandveiligheid wij zijn onder andere een leverancier en installateur van de brandrolluiken fireshield rf . .

vacatures klantenportaal nl fr contact home activiteiten en producten deuren poorten en ramen stalen draaideuren volledig beglaasde stalen deuren en ramen sectionale poorten snellooppoorten isotherme deuren luchtdichte deuren aluminium ramen en deuren houten binnendeuren levelers shelters en dock equipment beveiligingsprojecten inbraakwerend en kogelwerend hoogbeveiligdetalen ramen en deuren beveiligde aluminium ramen en deuren inbraakwerende sectionale poorten gepantserde automatische schuifdeuren modulaire beveiligde lokalen en wanden beglaasde en gepantserde wanden inbraakwerende rolluiken en stapelhekken voor winkels celdeuren roosters deuren en ramen voor gevangenissen geblindeerde loketten gepantserde wachthuizen en wachtlokalen kluiskamers en kluisdeuren en brandwerend stalen brandwerende deuren aluminium brandwerende deuren houten brandwerende deuren brandwerende rolg.

Wetenswaardigheden over Geluiddichte poort gebouw

fr nl home het bedrijf onze rolluiken rolhekken poorten metalen rolluiken enkelwandige rolluiken dubbelwandige rolluiken pvc mini rolluiken transparante rolluiken inox rolluiken metalen rolhekken rolhekken microgeperforeerde rolluiken schuifhekken brandwerende rolluiken metalen rf synthetische rf schuifpoorten rf sectionale poorten particulier industrieel snellooppoorten snellooppoorten professioneel contact offerte home onze rolluiken rolhekken poorten schuifpoorten rf brandwerende rolluiken de minuten brandwerende rolluiken bw brandwerend zijn van synthetisch materiaal of gegalvaniseerd staal met dubbele wand. Het rolluik in Ons aanbod van geluiddichte poort gebouw gegalvaniseerd staal is bestemd voor dagelijks en buitengebruik.het bestaat uit lamellen met dubbele wand in gegalvaniseerd staal met een rotswolisolati.